Salm en Kipp B.V.

Salm en Kipp B.V.

X-pert in laboratoriumapparatuur

SALM EN KIPP BV

Salm en Kipp levert algemene en specialistische laboratoriumapparatuur voor de industrie, ziekenhuizen, overheid en onderzoeksinstellingen.

Sinds de start van het bedrijf in 1898 is Salm en Kipp BV uitgegroeid tot specialist in monsteridentificatie, laboratoriumanalyse, monsterbewerking en werkbanken voor biologische, chemische en anaerobe toepassingen.

In 2014 is daar een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd: een private label lijn met apparatuur voor het dagelijks gebruik op ieder lab.

Salm en Kipp staat voor deskundig advies. Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij dat persoonlijk contact met één van onze vakkundige medewerkers daarvoor de aangewezen manier is. Dus bel (+31(0) 346 269090) of stuur een email (info@salm-en-kipp.nl) als u een vraag heeft over onze laboratoriumapparatuur. Maar we komen uiteraard ook graag naar u toe.

Na aanschaf van uw apparatuur kunt u natuurlijk blijven rekenen op de expertise van Salm en Kipp. Onze technici geven u advies, verrichten onderhoud- en herstelwerkzaamheden aan uw apparatuur en kunnen een training verzorgen. Zo blijft uw kennis op peil en bent u verzekerd van zorgeloos functionerende laboratoriumsystemen.

Zie ook www.salmenkipp.nl.

Delen:

  1. Advies nodig?
  2. Afspraak maken?
    ValidR Referenties

    Wilt u microbiologische veiligheidskasten laten valideren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel: 030 687 76 29