Labmakelaar Benelux BV

Labmakelaar Benelux BV

Makelaar voor elk type gebruikt laboratorium instrument én meubilair Dé taxateur van nieuwe en gebruikte laboratorium instrumenten & tweedehands laboratorium apparatuur. Zelf laboratorium instrumenten verkopen en aankopen, via de marktplaats voor laboratorium apparatuur Sinds 2003 de leverancier van gebruikte apparatuur in en om het laboratorium.

Wat kan LabMakelaar Benelux B.V. voor u betekenen?

LabMakelaar Benelux B.V. coördineert op onafhankelijke, persoonlijke en efficiënte wijze zowel de aan- als verkoop van elk type gebruikt laboratoriuminstrument of -meubilair.

Makelaar voor alle merken en types tweedehands laboratoriumapparatuur, instrumenten en inrichting

Bent u op zoek naar betrouwbare gebruikte laboratoriumapparatuur zoals  HPLC, GC, MS, centrifuges, analysers etc?
Of heeft u interesse in veiligheidskasten, zuurkasten of laboratoriumtafels?

Bezoek dan onze marktplaats, of stuur ons een gratis zoekopdracht.

Of zoekt u een koper voor uw eigen gebruikte laboratoriumapparatuur?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Huur / lease van analytische apparatuur 

LabMakelaar Benelux B.V. werkt samen met diverse partners voor het voordelig huren en leasen van laboratoriumapparatuur, zoals GC, HPLC, MS, ICP, Scanners etc.

Bovendien zijn alle artikelen die beginnen met artikelcode 'LM' of 'GM' voor een kortlopende of langere periode te huur. 

Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Zelf laboratoriumapparatuur verkopen en aankopen

Via onze marktplaats kunt u zelf eenvoudig en efficiënt uw overtollige en waardevolle laboratorium-instrumenten, -apparatuur en -inrichting verkopen. Ook kunt u zelf zoeken naar voordelig geprijsde, gebruikte laboratoriuminstrumenten en laboratoriumapparatuur.
Bezoek hiervoor onze marktplaats.
Taxateur van laboratoriuminstrumenten en -apparatuur 

Wilt u uw overtollige waardevolle apparatuur voor verkoop laten taxeren? Of heeft u een schade door brand of andere oorzaak en wilt u een "expert opinion"?
LabMakelaar is in de Benelux de enige makelaar en taxateur die gespecialiseerd is in taxatie van laboratoriumapparatuur, analyse-instrumenten en complete laboratoriuminrichtingen.
Lees meer...

Online webshop: laboratorium benodigdheden en chromatografie onderdelen 

Onze webshop Labinkoop.com is er voor o.a. Chromatografie-onderdelen en alle overige laboratorium-benodigdheden zoals laboratoriumglaswerk, pipetten, thermometers, microscopen en onderdelen.
Bezoek de webshop op www.LabInkoop.com

Delen:

  1. Advies nodig?
  2. Afspraak maken?
    ValidR Referenties

    Wilt u microbiologische veiligheidskasten laten valideren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel: 030 687 76 29